Gelaatsverzorging

Onze behandelingen omvatten onder andere microneedling, antiagingkuren en intensieve dieptereinigingen voor gevoelige huid.

Andere formules

manicure

Manicure

pedicure

Pedicure

Permanente make up microblading

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging

Wimperverzorging

massages

Massages

lichaamsontharing

Lichaamsontharing

gaatjes oorbellen Tekengebied 1

Gaatjes voor oorbellen

Middel 1

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Afgestemd op uw huidtype

Wil u uw natuurlijke schoonheid alle eer aandoen? Dan is een uitgebreide gelaatsverzorging een goede keuze. Afhankelijk van de verschillende huidtypes voeren wij diverse behandelingen uit, bijvoorbeeld van Anesi Lab. We geven u hieronder een overzicht van onze arrangementen:

Met een serum bevorderen we uw huidteint en laten we uw huid stralen zonder pigmenten te gebruiken. Een natuurlijke look gegarandeerd! Een behandeling verloopt best in drie sessies.

We hydrateren uw huid om die in optimale conditie te houden. Met een intensieve dieptereiniging maken we uw huid volledig zuiver.

Gevoelige huid brengen wij opnieuw in balans. We verhogen de weerstand van de huidstructuur en reinigen uw gelaat met aangepaste producten.

Deze behandeling leent zich uitstekend voor geïrriteerde huid en vette huid en herstelt de huidstructuur in een vingerknip.

De perfecte verjongingskuur voor uw huid die rimpels en lijnen doet vervagen. We brengen een zachte crème aan die veroudering tegengaat. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd.

Om rimpels, uitdroging en wallen tegen te gaan, verzorgen we uw oogcontouren met serums en crèmes. We maken de dunne huid rond de ogen weer elastisch en behandelen verschijnselen zoals kraaienpootjes doelgericht.

Met fijne naaldjes prikken we gaatjes in uw huid, waarin hyaluronzuur kan binnendringen. Zo vervagen lijnen, littekens, rimpels en acne. Een behandeling verloopt best in drie sessies.

Dode huidcellen verwijderen, wordt kinderspel dankzij microdermabrasie. Tijdens de intensieve peeling zuigen we uw huid vacuüm en spuiten we er microkristallen in. Die zorgen voor een betere doorbloeding en stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen.

Previous slide
Next slide

Heeft u vragen over een van bovenstaande formules? Geef ons dan zeker een seintje en wij verschaffen u alle nodige inlichtingen.

Uw gelaat laten verzorgen?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Opendeurdagen op ons nieuwe adres

Bij Forever Beauty Nails organiseren we op zaterdag 27/05 en zondag 28/05 opendeurdagen op ons nieuwe adres. We zijn immers verhuisd naar de Vierschaarstraat 47 in Lokeren. Op zaterdag kan u van 13.00 uur tot 20.00 uur langskomen, op zondag is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.