Massages

Gaat u voor een rug- of lichaamsmassage, een peeling of een figuurcorrectie? Wij hebben heel wat ontspannende technieken in de vingers.

Andere formules

manicure.png

Manicure

pedicure.png

Pedicure

gelaatsverzorging.png

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading.png

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging.png

Wimperverzorging

lichaamsontharing.png

Lichaamsontharing

gaatjes oorbellen Tekengebied .png

Gaatjes voor oorbellen

Middel .png

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Voel u helemaal ontspannen

Een deugddoende massage kan vaak wonderen verrichten voor uw spieren. Laat u daarom onder handen nemen door de specialisten van Forever Beauty Nails.

Niet alleen (gedeeltelijke) massages, maar evengoed andere lichaamsverzorging zoals figuurcorrecties en peelings zitten in ons aanbod. Voor de figuurcorrecties werken wij onder meer met het topgamma van TS-Life. Daarmee kan u verantwoord gewicht verliezen. Bekijk hieronder waarvoor u een afspraak kan maken:

Previous slide
Next slide

Tijdens elke behandeling stellen wij u op uw gemak en vertoeft u in een stressvrije omgeving. We analyseren uw lichaam grondig en sporen eventuele probleemzones doelgericht op. Na een massage of lichaamsverzorging zal u zich als herboren voelen!

Klaar voor een
ontspannende massage?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.