Pedicure

Wij bieden gespecialiseerde en esthetische voetverzorging, waarbij we nagels knippen, vijlen en lakken en likdoorns verwijderen.

Andere formules

manicure

Manicure

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging

Wimperverzorging

massages

Massages

lichaamsontharing

Lichaamsontharing

gaatjes oorbellen Tekengebied 1

Gaatjes voor oorbellen

Middel 1

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Voor vederlichte voeten

Ondervindt u bepaalde voetproblemen of wil u gewoon uw voeten grondig laten verzorgen? Dan kan u bij Forever Beauty Nails aankloppen voor gespecialiseerde en esthetische pedicure. Bij een gespecialiseerde pedicure behandelen we onder meer eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels.

Een esthetische pedicure houdt in dat we een basis- of luxeverzorging toepassen. Tijdens een basisbehandeling knippen en vijlen we uw teennagels en masseren we uw voeten met hydraterende crèmes. Kiest u voor wat meer luxe? Dan geniet u van een extra peeling, masker, crème en voetbad.

Previous slide
Next slide

Nagellak, gelnagels & Gelish

Net als tijdens een manicure kunnen wij op uw teennagels nagellak, gelnagels of Gelish aanbrengen. U hoeft ons slechts uw favoriete kleur door te geven en wij maken een waar kunstwerkje van uw nagels. Als u dat wenst, voorzien we als finale toets originele nail art. Gelnagels en Gelish laten bijwerken of herstellen, behoort tevens tot de mogelijkheden.

Interesse in een pedicure?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Opendeurdagen op ons nieuwe adres

Bij Forever Beauty Nails organiseren we op zaterdag 27/05 en zondag 28/05 opendeurdagen op ons nieuwe adres. We zijn immers verhuisd naar de Vierschaarstraat 47 in Lokeren. Op zaterdag kan u van 13.00 uur tot 20.00 uur langskomen, op zondag is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.