Lichaamsontharing

Van armen en benen tot rug, buik, borst en bikinilijn, wij ontharen zowel mannen als vrouwen met warme of koude wasstrips.

Andere formules

manicure.png

Manicure

pedicure.png

Pedicure

gelaatsverzorging.png

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading.png

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging.png

Wimperverzorging

massages.png

Massages

gaatjes oorbellen Tekengebied .png

Gaatjes voor oorbellen

Middel .png

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Snelle & pijnloze epilatie

Met warme of koude wasstrips onthaart Forever Beauty Nails diverse lichaamszones bij mannen en vrouwen. We gaan daarbij uiterst precies te werk zonder uw huid te beschadigen. Zowel een intensieve voor- als naverzorging zitten in onze ontharingssessies inbegrepen. Lees hier welke zones wij aanpakken:

Previous slide
Next slide

Forever Beauty Nails staat garant voor een snelle en pijnloze ontharing die langdurig een zacht resultaat oplevert. U kan in ons salon ook ontharingsproducten aankopen als u liever zelf aan de slag gaat. Met onze handige tips bezeert u zich niet en vermijdt u een geïrriteerde huid.

Interesse in epilatie?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.