Manicure

Nagels knippen en vijlen, eelt behandelen of gelnagels en Gelish aanbrengen? Onze manicure is erg gevarieerd.

Andere formules

pedicure.png

Pedicure

gelaatsverzorging.png

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading.png

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging.png

Wimperverzorging

massages.png

Massages

lichaamsontharing.png

Lichaamsontharing

gaatjes oorbellen Tekengebied .png

Gaatjes voor oorbellen

Middel .png

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Basis- en luxeverzorging

Zowel voor medische als esthetische handverzorging kan u Forever Beauty Nails contacteren. Wij zitten vooraf met u samen om de ideale behandeling uit te zoeken. Tijdens een medische manicure verzorgen wij allerlei nagelproblemen (bv. nagelbijten).

Bij een esthetische manicure bieden wij u dan weer de keuze uit basis- en luxearrangementen. Een basisarrangement omvat o.a. nagels knippen en vijlen, eelt wegsnijden en een handmassage met voedende crème. In het luxepakket zitten evengoed een peeling, een masker, een extra crème en een handbad.

Previous slide
Next slide

Gelnagels, Gelish & nail art

Naast handverzorging zijn wij echte specialisten in gelnagels en nail art. Wij kunnen uw nagels lakken in alle mogelijke kleuren en die met siersteentjes afwerken. Verder brengen we gelnagels aan die uw eigen nagels verlengen en tot wel drie à vier weken blijven zitten.

Het alternatief tussen traditionele nagellak en gelnagels is Gelish. Dat type nagellak breekt of scheurt niet en gaat tot wel twee à drie weken mee. U kan de nagellak makkelijk verwijderen met aceton. Bovendien kunnen we op Gelish nail art voorzien. Tot slot kan u bij ons terecht om uw gelnagels of Gelish te laten bijwerken of herstellen. Bel ons gerust voor een afspraak.

Interesse in een manicure?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.