Permanente make-up & microblading

Voor een indrukwekkende look die erg lang meegaat, zijn permanente make-up en microblading uitstekende opties.

Andere formules

manicure

Manicure

pedicure

Pedicure

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Wimperverzorging

Wimperverzorging

massages

Massages

lichaamsontharing

Lichaamsontharing

Middel 1

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Een klassevolle look verzekerd

Als u er graag goed uitziet, maar weinig tijd heeft om make-up aan te brengen, is permanente make-up zeker het overwegen waard. Met een fijne naald brengen we pigment in uw huid aan, dat een langdurig effect heeft. Zelfs als u gaat zwemmen of sporten loopt de make-up niet uit.

Voor wenkbrauwen in het bijzonder hanteren we de semipermanente make-uptechniek microblading. Daarbij maken we minuscule sneetjes in uw huid. We bootsen de oorspronkelijke vorm van uw wenkbrauwen na en creëren een natuurlijk resultaat.

Previous slide
Next slide

O.a. oogschaduw & powder brows

Uiteraard bent u bij ons evengoed aan het juiste adres voor niet-permanente dag- en feestmake-up. Naast permanente make-up en microblading zijn we namelijk echte professionals in lijntjes rond ogen tekenen, winged eyeliner voorzien en oogschaduw aanbrengen. Powder brows behoren eveneens tot de mogelijkheden. Of u nu naar een verjaardag of een trouwfeest moet, wij accentueren al uw schoonheden. Dankzij ons steelt u sowieso de show!

Benieuwd naar de opties van permanente make-up?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Opendeurdagen op ons nieuwe adres

Bij Forever Beauty Nails organiseren we op zaterdag 27/05 en zondag 28/05 opendeurdagen op ons nieuwe adres. We zijn immers verhuisd naar de Vierschaarstraat 47 in Lokeren. Op zaterdag kan u van 13.00 uur tot 20.00 uur langskomen, op zondag is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.