Wimperverzorging

Forever Beauty Nails kleurt wimpers en wenkbrauwen en brengt wimperextensions en –trosjes aan, die uw ogen doen schitteren.

Andere formules

manicure

Manicure

pedicure

Pedicure

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading

Permanente make-up & microblading

massages

Massages

lichaamsontharing

Lichaamsontharing

gaatjes oorbellen Tekengebied 1

Gaatjes voor oorbellen

Middel 1

Definitieve ontharing & acnebehandelingen

Unieke accenten op uw gelaat

Volumineuze en gekleurde wimpers en wenkbrauwen kunnen uw gezicht enorm in de verf zetten. Daarom bieden wij tal van wimper- en wenkbrauwbehandelingen aan. Hieronder vindt u een overzicht:

Previous slide
Next slide

Een wimpertrosje is een set van wimperhaartjes waarvan u de lengte zelf kan bepalen. De kunstwimpers kleven wij op uw eigen wimpers met speciale lijm. Ze blijven tot wel twee weken zitten. Wimpertrosjes en -extensions kunnen wij trouwens op aanvraag bijwerken.

Uw wimpers laten
verlengen of kleuren?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Opendeurdagen op ons nieuwe adres

Bij Forever Beauty Nails organiseren we op zaterdag 27/05 en zondag 28/05 opendeurdagen op ons nieuwe adres. We zijn immers verhuisd naar de Vierschaarstraat 47 in Lokeren. Op zaterdag kan u van 13.00 uur tot 20.00 uur langskomen, op zondag is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.