TS-Life

Met de producten van TS-Life verbrandt u niet alleen vet, maar voelt u zich ook energieker en komt u moeiteloos de dag door.

Onze formules

manicure

Manicure

pedicure

Pedicure

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Permanente make up microblading

Permanente make-up & microblading

Wimperverzorging

Wimperverzorging

massages

Massages

lichaamsontharing

Lichaamsontharing

De weg naar uw gewenste figuur

De producten van het Ierse merk TS-Life zijn een goede keuze als u snel en eenvoudig gewicht wil verliezen. De firma zweert dierenproeven af en gebruikt gerecycleerde materialen om artikelen in te verpakken. In het gamma zitten onder andere producten waarmee u snel vet verbrandt en uw energieniveau opkrikt. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst.

Uzelf Laten Verwennen In Ons Schoonheidssalon?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Opendeurdagen op ons nieuwe adres

Bij Forever Beauty Nails organiseren we op zaterdag 27/05 en zondag 28/05 opendeurdagen op ons nieuwe adres. We zijn immers verhuisd naar de Vierschaarstraat 47 in Lokeren. Op zaterdag kan u van 13.00 uur tot 20.00 uur langskomen, op zondag is dat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Huisregels

De huisregels van ons schoonheidssalon

Heeft u een afspraak in ons schoonheidssalon geboekt? Houd dan rekening met enkele huisregels.

Wij vragen u bijvoorbeeld om minimaal 24 uur op voorhand uw bezoek vast te leggen en dat tijdig telefonisch of online te annuleren als u niet aanwezig kan zijn.

Wij aanvaarden geen mails, sms’en of berichten via sociale media. Als u niet binnen de 24 uur op voorhand annuleert, zijn we genoodzaakt om de gekozen behandeling in rekening te brengen.